Kontor/lager 300 kvm, Gruvgatan 35

Väldigt fin kombilokal med kontor/lager på 300 kvm

Väldigt fin kombilokal i markplan med kontor/lager på totalt 300 kvm som ligger i en representativ byggnad. Lokalen renoverades från grunden för några år sedan och har ett väldigt fint skick.

Snabbfakta

 • Område
 • Adress
  Gruvgatan 35
  • Lokaltyp
   Kontor, Kombilokal, Lager
 • Area
  003 kvm

Lokalbeskrivning

Väldigt fin kombilokal i markplan med kontor/lager på totalt 300 kvm som ligger i en representativ byggnad. Lokalen renoverades från grunden för några år sedan och har ett väldigt fint skick.

Kontorsdelen är ca 205 kvm och har en bra planlösning med stora moderna glasytor, ljuddämpande ytskikt med textilmattor samt akustikundertak vilket ger en trivsam arbetsmiljö. Belysningen består genomgående av dimbara ledplattor som är infällda i undertaket.

Kontorsdelen har flera kontorsrum i olika storlekar samt konferensrum, förråd, kök/pausyta och ett WC/dusch samt ett WC (se planskiss). Rummen är byggda med ljudklassade väggar, dörrar samt portaler vilket ger en väldigt bra arbetsmiljö.

Lagerdelen är ca 95 kvm och har en god standard med massagolv, undertaksplattor samt infälld LED-belysning. Ingången till lagret sker via en dubbeldörr alternativt direkt från kontorsytan. Det finns möjlighet till godshantering via port och en gemensam lastgång.

Det går också att nå lokalen via hiss eller trappa upp från byggnadens varmparkeringsgarage i källarplan.

I byggnaden finns också en gemensam ljusgård som går att använda till utställningar, events eller lunch- och fikaraster för hyresgästerna.

Område

Högt beläget och angränsande till naturområdet Änggårdsbergen, är läget nära såväl till centrala Göteborg som till de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Köpcentrum 421 samt Linnéplatsen ligger på två respektive tre kilometers avstånd.

Precis bredvid fastigheten ligger Träningsverkets gym (där våra hyresgäster har 15 % rabatt) och entrén till Änggårdsbergen. På kort gångavstånd finns flera lunchrestauranger.

Lokalen är tillgänglig i stort sett omgående.

Parkering

Garageplatser samt goda parkeringsmöjligheter finns på fastigheten. Det finns god möjlighet till elbilsladdning såväl utomhus som i garaget. Cykelparkering finns i garage samt utanför byggnaden.

Kommunikation

Busshållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Kollektivtrafiken går via den närliggande knutpunkten Marklandsgatan där alla bussar och spårvagnar i området stannar.

Kontaktperson

Erik PalmungUthyrning- och marknad
Kontakta mig

Bifogade filer

Karta

Liknande lokaler

Visa alla lokaler

Vi har tyvärr inga lokaler i denna kategori.