Kontor 304 kvm, Gruvgatan 35

Trevliga kontorsytor med möjlighet att påverka planlösning

Trevligt kontor på 304 kvm i en representativ byggnad som angränsar till Änggårdsbergen. Det finns möjlighet att påverka planlösning och ytskikt i lokalen.

Snabbfakta

 • Område
  Högsbo
 • Adress
  Gruvgatan 35
  • Lokaltyp
   Kontor
 • Area
  304 kvm

Lokalbeskrivning

Trevligt kontor på 304 kvm i en representativ byggnad som angränsar till Änggårdsbergen. Det finns möjlighet att påverka planlösning och ytskikt i lokalen.

Ytan består i dag av en blandning av kontorslandskap, separata kontorsrum samt konferensrum. Det finns även förråd, städ, WC samt WC/dusch.

Lokalen nås genom trapphus som har hiss och som även går att ansluta direkt ned till byggnadens varmparkeringsgarage i källarplan, där det också finns möjligheter att ladda bilar.

I denna byggnad har man tillgång till den gemensamma ljusgården. Hyresgästerna har möjlighet att nyttja ljusgården till fikapauser, utställningar och sammankomster.

Område

Högt beläget och angränsande till naturområdet Änggårdsbergen, är läget nära såväl till centrala Göteborg som till de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Köpcentrum 421 samt Linnéplatsen ligger på två respektive tre kilometers avstånd.

Precis bredvid fastigheten ligger Träningsverkets gym (där våra hyresgäster har 15 % rabatt) och entrén till Änggårdsbergen. På kort gångavstånd finns flera lunchrestauranger.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter, varav 36 elbilsplatser, finns på fastigheten. Det finns dessutom cykelparkering i garage samt utanför byggnaden. Varmgarageplatser, där 16 platser har elbilsladdning, finns också i källarplan.

Kommunikation

Busshållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Kollektivtrafiken går via den närliggande knutpunkten Marklandsgatan där alla bussar och spårvagnar i området stannar.

Kontaktperson

Erik PalmungUthyrning- och marknad
Kontakta mig

Bifogade filer

Karta

Liknande lokaler

Visa alla lokaler

Vi har tyvärr inga lokaler i denna kategori.