Kontor 170 kvm, Hulda Lindgrens gata 8

Väldisponerad lokal med kontorsrum i varierande storlek.

Väldisponerad kontorslokal om 170 kvm på våning två i byggnaden (som har hiss). Längs fasaden och fönsterbandet finns fem kontorsrum i varierande storlek, där det i tre av rummen finns möjlighet till flera arbetsplatser.

Snabbfakta

 • Område
  Högsbo
 • Adress
  Hulda Lindgrens gata 8 421 31 Västra Frölunda
  • Lokaltyp
   Kontor
 • Area
  170 kvm

Lokalbeskrivning

Väldisponerad kontorslokal om 170 kvm på våning två i byggnaden (som har hiss). Längs fasaden och fönsterbandet finns fem kontorsrum i varierande storlek, där det i tre av rummen finns möjlighet till flera arbetsplatser. Köket/pausrummet är rymligt och har ett härligt ljusinsläpp med stora fönsterytor. I mittpartiet av lokalen finns funktioner med WC, dusch, städ, förråd och kapprum.

Gott om fönster bidrar till bra ljus inom kontorsytorna. Lokalen har tillgång till fiber och klimatet är trivsamt med kyld tilluft.

Område

Högsbo är centralt beläget i Göteborg med närhet till såväl Söderleden som Dag Hammarskjöldsleden.

Det finns stor variation av lunchrestauranger och närheten till köpcentrum 421 ger stort utbud av butiker samt övrig service.

Parkering

Det finns möjlighet att hyra garageplatser i byggnadens varmgarage, där hissen tar dig hela vägen upp till lokalen. Det finns även P-platser, varav 14 platser med elbilsladdning, att tillgå på gårdsytorna utanför byggnaden.

Kommunikation

Busshållplats finns på Amalia Jönssons gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området.

Cykelparkering finns såväl utanför byggnaden som i varmgaraget.

Kontaktperson

Erik PalmungUthyrning- och marknad
Kontakta mig

Bifogade filer

Karta

Liknande lokaler

Visa alla lokaler

Vi har tyvärr inga lokaler i denna kategori.