Lager med kontor, 289 kvm, Marieholmsgatan 52

Lager med kontor i Marieholm med bra takhöjder

Trevlig och funktionell kombilokal med en blandning av bra lagerytor samt personal- och kontorsdelar. Markplan är 239 kvm.

Snabbfakta

 • Område
  Marieholm
 • Adress
  Marieholmsgatan 52
  • Lokaltyp
   Kontor, Lager, Industri, Kombilokal
 • Area
  289 kvm

Lokalbeskrivning

Trevlig och funktionell kombilokal med en blandning av bra lagerytor samt personal- och kontorsdelar.

Lagerdelen har en bra port som är 3,2 meter bred och 3,6 meter hög. Takhöjden är cirka 6 meter till underkantbalk i höglagerdelen och ca 2,6 meter till underkantbalk avseende ytorna under entresol. I markplan finns även kök, två WC, omklädningsrum samt separat dusch. Markplan är totalt 239 kvm.

Två olika interntrappor tar dig upp på övervåningen där det finns kontorsytor, förråd samt ytterligare ett WC. Ytan på övre plan uppgår till 50 kvm och kontorsytan är välförsedd med fönster, vilket ger fint ljusinsläpp.

Det finns även en entresolyta på 126 kvm som inte räknas med i lokalytan och som går att demontera om det är ett behov. Denna entresolyta tål endast lättare laster.

Lokalen är ej lämplig för bilverksamhet.

Område

Tomten gränsar i norr mot Göta Älv och i söder mot Marieholmsgatan. Lunchrestaurang finns i en intilliggande fastighet.

Parkering

Parkering finns på fastigheten.

Kommunikation

Kommunikationerna till och från centrum är goda. Linje 59 trafikerar Marieholmsgatan från centrum till knutpunkten Gamlestads torg. Linje 168 trafikerar samtidigt Skräppekärr - Gamlestads torg via Marieholmsgatan. Med bil kommer man lätt ut på de stora lederna, där Europaväg 45 ligger närmast.

Karta

Liknande lokaler

Visa alla lokaler

Vi har tyvärr inga lokaler i denna kategori.