Kontor/lager 1925 kvm, Marieholmsgatan 54

Kontor/lager med utsikt över älven

Rymlig och trevlig kombilokal med en kontorsdel som kommer att totalrenoveras. Kontoret är ljust med mycket fönster och älvutsikt åt två håll. Entréer finns från två separata trapphus med hiss. Lagerytan har en öppen planlösning med renoverade ytskikt och med portar i markplan. Kontorsdelen är ca 1 117 kvm och lagerdelen ca 808 kvm.

Snabbfakta

 • Område
  Marieholm
 • Adress
  Marieholmsgatan 54
  • Lokaltyp
   Kombilokal
 • Area
  1925 kvm

Lokalbeskrivning

Rymlig och trevlig kombilokal med en kontorsdel som kommer att totalrenoveras. Kontoret är ljust med mycket fönster och älvutsikt åt två håll. Entréer finns från två separata trapphus med hiss.

Lagret har en öppen planlösning med portar i markplan. Kontorsdelen är ca 1 117 kvm och lagerdelen 808 kvm.

Vi diskuterar gärna utformningen av lokalen och förslag till möjliga planlösningar kan ni se i de bifogade filerna.

Kontorsdelen ska renoveras till modern standard med hög nivå i ytskikt med textilmattor, ljuddämpande akustikundertak och LED-plattor. Höjden blir ca 2,65 meter till undertak, vilket skapar en härlig volym. Kontorsrum byggs med systemväggar och glas med ljudklassning.

Nedre plan består av lager-/produktionsytor och har flera markportar.

Möjlighet finns att ansluta våningsplanen med en interntrappa. Annars angränsar de båda ytorna till två trapphus med hiss, varav det ena är helt nybyggt.

Område

Tomten gränsar i norr mot Göta Älv, vilket skapar fin utsikt över vattnet samt möjliggör luncher på fastighetens brygga. Lunchrestaurang finns i en intilliggande fastighet.

Parkering

Parkering finns på fastigheten.

Kommunikation

Kommunikationerna till och från centrum är goda. Linje 59 trafikerar Marieholmsgatan från centrum till knutpunkten Gamlestads torg. Linje 168 trafikerar samtidigt Skräppekärr - Gamlestads torg via Marieholmsgatan. Med bil kommer man lätt ut på de stora lederna, där Europaväg 45 ligger närmast.

Kontaktperson

Erik PalmungUthyrning- och marknad
Kontakta oss

Bifogade filer

Karta

Liknande lokaler

Visa alla lokaler

Vi har tyvärr inga lokaler i denna kategori.