Lager/verkstad med kontor - 920 kvm, Tuvevägen 35

Lager/verkstad med kontor - 920 kvm - Tuvevägen 35

Lager-/verkstadsytor i en egen byggnad om 920 kvm med rejäla takhöjder, personalutrymmen med WC, duschar, omklädningsrum, förråd och kontor.

Snabbfakta

 • Område
  Hisingen
 • Adress
  Tuvevägen 35
  • Lokaltyp
   Kombilokal, Lager, Industri
 • Area
  920 kvm

Lokalbeskrivning

Lokalbeskrivning

Lager-/verkstadsytor i en egen byggnad om 920 kvm med rejäla takhöjder, personalutrymmen med WC, duschar, omklädningsrum, förråd och kontor. Bra skyltläge vid Tuvevägen som är en vältrafikerad led och som har goda kommunala anslutningar, med busshållplats bredvid lokalen.

Lokalen har fem stora portar och de flesta har höjder om ca 4,7 meter.

Till byggnaden hör en stor inhägnad gård och markytan som tillhör lokalen uppgår till ca 1 700 kvm plus 21 parkeringsplatser utanför byggnaden.

Nuvarande hyresgäst avflyttar den 30 september 2024 och lokalen är därmed tillgänglig från den 1 oktober 2024.

Möjlighet finns att hyra ytterligare lager på 193 kvm med två markportar i angränsande byggnad.

Område

Tuvevägen 35 ligger centralt på Hisingen vid en vältrafikerad led med närhet till Hisingsparken, Sankt Jörgen Park och angränsande grönområde till fastigheten. Avståndet är kort till Backaplan med ett stort kommersiellt utbud.

Parkering

21 fasta parkeringsplatser längs med lokalen/byggnaden ingår. Det finns därutöver ytterligare parkeringsmöjligheter inom den inhägnade ytan på ca 1700 kvm.

Kommunikation

Lokalen har ett fördelaktigt läge och är enkel att nå med bil samt kommunala medel, då det finns en busshållplats intill fastigheten. Fyra busslinjer trafikerar hållplatsen. Med linje 17 nås Hjalmar Brantingsplatsen på endast sex minuter och Nordstan på tolv minuter.

Karta

Liknande lokaler

Visa alla lokaler

Vi har tyvärr inga lokaler i denna kategori.