Kontor/lager 466 kvm, Tuvevägen 37–39

Kontorslokal i markplan och intilliggande lager med två portar

Lokal i markplan med kontor, personalutrymmen och förråd samt intilliggande lagerlokal. Fasta parkeringsplatser finns utanför kontorslokalen.

Snabbfakta

 • Område
  Hisingen
 • Adress
  Tuvevägen 37 - 39 417 05 Göteborg
  • Lokaltyp
   Kombilokal, Kontor
 • Area
  466 kvm

Lokalbeskrivning

Lokal i markplan på 273 kvm med kontor, förråd, personalutrymmen som kök/pausrum och två HWC samt WC/dusch. Dubbeldörr in till lokalen för godshantering. Egen altan på baksidan mot grönområde.

Det finns fasta parkeringsplatser utanför lokalytan.

Intilliggande öppen lageryta på 193 kvm med bra takhöjder, WC och förråd.

Lokalen har två nya portar som är 4,0 meter breda och 3,6 meter höga. Takhöjd till underkantbalk i lokalen är 4,2 - 4,3 meter.

Fastigheten har ett bra läge vid Tuvevägen där man snabbt kommer ut på lederna och som har bra kommunala anslutningar.

Det finns grindar in till området som hålls låsta under kvällar, nätter och helger, vilket leder till en trygg etablering.

Område

Tuvevägen 37 - 39 ligger centralt på Hisingen vid en vältrafikerad led med närhet till Hisingsparken, Sankt Jörgen Park och angränsande grönområde till fastigheten. Avståndet är kort till Backaplan med ett stort kommersiellt utbud.

Parkering

Det finns parkering utanför lokalen.

Kommunikation

Lokalen har ett fördelaktigt läge och är enkel att nå med såväl bil som med kommunala medel, då det finns en busshållplats intill fastigheten. Fyra busslinjer trafikerar hållplatsen. Med linje 17 nås Hjalmar Brantingsplatsen på endast sju minuter och Nordstan på tolv minuter.

Karta