Lager/verkstad med skyltläge - 522 kvm, Tuvevägen 37

Lager/verkstad med skyltläge och två portar - 522 kvm - Tuvevägen 37

Lager-/verkstadsytor om 522 kvm med två portar, personalutrymmen med tre WC (varav ett HWC), duschar, omklädningsrum, förråd och kontor.

Snabbfakta

 • Område
  Hisingen
 • Adress
  Tuvevägen 37
  • Lokaltyp
   Kombilokal, Lager, Industri
 • Area
  522 kvm

Lokalbeskrivning

Lokalbeskrivning

Lager-/verkstadsytor om 522 kvm med två portar, personalutrymmen med tre WC (varav ett HWC), duschar, omklädningsrum, förråd och kontor.

Bra skyltläge och kundmottagning vid Tuvevägen som är en vältrafikerad led och som har goda kommunala anslutningar, med busshållplats inom kort avstånd.

Lokalen har två portar med måtten 3,6 x 3,6 meter. Takhöjden är som lägst 3,6 meter till underkant balk och upp till 5,2 meter som högst.

Vi hjälper nuvarande hyresgäst att hyra ut lokalen i förtid och det finns möjlighet till tillträde relativt snart.  

Det kan också finnas möjlighet att hyra ytterligare lager på 193 kvm med två markportar i angränsande lokal från 2024-10-01.

Område

Omgivning

Tuvevägen 35 ligger centralt på Hisingen vid en vältrafikerad led med närhet till Hisingsparken, Sankt Jörgen Park och angränsande grönområde till fastigheten. Avståndet är kort till Backaplan med ett stort kommersiellt utbud.

Parkering

Det finns 11 tillgängliga P-platser utanför lokalen.

Kommunikation

Kommunikationer

Lokalen har ett fördelaktigt läge och är enkel att nå med bil samt kommunala medel, då det finns en busshållplats intill fastigheten. Fyra busslinjer trafikerar hållplatsen. Med linje 17 nås Hjalmar Brantingsplatsen på endast sex minuter och Nordstan på tolv minuter.

Kontaktperson

Erik PalmungUthyrning- och marknad
Kontakta mig

Bifogade filer

Karta

Liknande lokaler

Visa alla lokaler

Vi har tyvärr inga lokaler i denna kategori.