Lager-/utställningslokal 650 kvm, Tuvevägen 39

Utställnings/lageryta på Hisingen

Stor och öppen utställnings-/lageryta med mindre kontorsdel, kök/pausrum och toaletter med dusch. Lokalen har skyltläge mot Tuvevägen, har bra kommunikationsmöjligheter till de stora trafiklederna samt har en närliggande busshållplats.

Snabbfakta

 • Område
  Hisingen
 • Adress
  Tuvevägen 37
  • Lokaltyp
   Kombilokal, Lager
 • Area
  650 kvm

Lokalbeskrivning

Stor och öppen verkstads-/utställnings-/lageryta med mindre kontorsdel, kök/pausrum och toaletter med dusch.

Nyrenoverat kök, WC och WC/dusch i bra skick. Ytskikten i lokalen har fräschats upp med målade väggar och nymålat golv i hela lagerdelen. Lagret har dessutom försetts med ny LED-belysning.

Lokalen har ett mycket bra skyltläge vid Tuvevägen som trafikeras frekvent och som har bra kommunala anslutningar, då stombuss 17 stannar utanför fastigheten.

Lokalen har en port med höjd om ca 3,6 meter och bredd om ca 3,6 meter. Takhöjden är som högst omkring 5,0 meter i lokalen och som lägst till undertak eller underkant balk ca 3,6 meter.

Lokalen är ledig i stort sett omgående.

Möjlighet finns också att hyra intilliggande kontorsytor.

Område

Tuvevägen 37 ligger centralt på Hisingen vid en vältrafikerad led med närhet till Hisingsparken, Sankt Jörgen Park och angränsande grönområde till fastigheten. Avståndet är kort till Backaplan med ett stort kommersiellt utbud.

Parkering

Sex fasta parkeringsplatser framför entréytan samt fasta parkeringsplatser på baksidan av lokalen ingår.

Kommunikation

Lokalen har ett fördelaktigt läge och är enkel att nå med bil samt kommunala medel, då det finns en busshållplats intill fastigheten. Fyra busslinjer trafikerar hållplatsen. Med linje 17 nås Hjalmar Brantingsplatsen på endast sex minuter och Nordstan på tolv minuter.

Kontaktperson

Erik PalmungUthyrning- och marknad
Kontakta mig

Bifogade filer

Karta

Liknande lokaler

Visa alla lokaler

Vi har tyvärr inga lokaler i denna kategori.