Lagerlokal med två portar - 193 kvm, Tuvevägen 37

Lagerlokal med öppen planlösning, två portar i markplan och WC

Öppen lageryta med bra takhöjder, WC och förråd. Bra skyltläge vid Tuvevägen som trafikeras frekvent och som har bra kommunala anslutningar.

Snabbfakta

 • Område
  Hisingen
 • Adress
  Tuvevägen 35 417 05 Göteborg
  • Lokaltyp
   Lager
 • Area
  193 kvm

Lokalbeskrivning

Öppen lageryta med bra takhöjder, WC och förråd. Bra skyltläge vid Tuvevägen som trafikeras frekvent och som har bra kommunala anslutningar.

Lokalen har två nya portar som är 4,0 meter breda och 3,6 meter höga. Takhöjd till underkantbalk i lokalen är 4,2-4,3 meter.

Bilrelaterad verksamhet passar ej i denna lokal, då parkeringsmöjligheterna i anslutning till lokalen är begränsade.

Det finns grindar in till området som hålls låsta under kvällar, nätter och helger, vilket leder till en trygg etablering.

Lokalen är tillgänglig från 1 november.

Område

Tuvevägen 37 ligger centralt på Hisingen vid en vältrafikerad led med närhet till Hisingsparken, Sankt Jörgen Park och angränsande grönområde till fastigheten. Avståndet är kort till Backaplan med ett stort kommersiellt utbud.

Parkering

Det finns möjlighet till ett par P-platser i närheten av lokalen.

Kommunikation

Lokalen har ett fördelaktigt läge och är enkel att nå med såväl bil som med kommunala medel, då det finns en busshållplats intill fastigheten. Fyra busslinjer trafikerar hållplatsen. Med linje 17 nås Hjalmar Brantingsplatsen på endast sju minuter och Nordstan på tolv minuter.

Kontaktperson

Erik PalmungUthyrning- och marknad
Kontakta oss

Bifogade filer

Karta