17 oktober 2023

Euromekanik flyttar in i en nyrenoverad lokal om 1 310 kvm på Marieholmsgatan 54!

Dela nyhet

Euromekanik flyttar in i ett helt nyrenoverat kontor/lager om 1 310 kvm på Marieholmsgatan 54!

Palmung Mellin Fastigheter har tecknat hyresavtal avseende en kombilokal med kontor och lager om 1 310 kvm på Marieholmsgatan 54. Vi välkomnar Euromekanik AB som ny hyresgäst hos oss och ser fram emot ett gott samarbete under många år framöver!

Lokalen håller för närvarande på att helrenoveras med en nybyggd kontorsdel och med stora lokalanpassningar även av lagerytan i markplan. Utsikt över älven från stora delar av lokalen, bra parkeringsmöjligheter samt tillgång till fastighetens egen brygga är exempel på några av fördelarna med etableringen.

Inflyttning i den renoverade lokalen kommer att ske den 1 februari. Vi tycker att det är riktigt roligt att ha inlett samarbetet med Euromekanik och ser fram emot att få se den färdiga lokalen!

Euromekanik har utvecklat nordisk industri med världsledande komponenter och kompetens sedan 1974. Företaget har ett mycket högt kunnande inom gassystem, vätgas, person- och processäkerhet samt energioptimering.

Bolaget är oberoende och arbetar med de bästa tillverkarna samt levererar allt från enskilda komponenter till hela system för energigas, ånga och processvätskor mot främst process- och gasindustrin. Man är aktiv på hela den nordiska marknaden och samarbetar med leverantörer från hela världen.

De anställda på Euromekanik har erfarenheter från många olika delar av industri- och tekniksektorn, men har ett gemensamt fokus i att vara kundernas partner från första kontakt till implementerad systemlösning och plan för framtida underhåll. Euromekanik strävar efter att du ska känna att bolaget är den partner som tar sig tid att lära känna din verksamhet, som följer och tar ansvar för dina processer över tid.

Letar du lokal? Här finns mer att välja på: https://palmungmellin.se/lokaler