17 maj 2023

Noram International ny hyresgäst på Gruvgatan 35 i Södra Änggården!

Dela nyhet

Noram International ny hyresgäst på Gruvgatan 35 i Södra Änggården!

Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat ett hyresavtal avseende 777 kvm kontor på Gruvgatan 35 i Södra Änggården. Vi välkomnar Noram International AB som ny hyresgäst hos oss och ser fram emot ett gott samarbete även framöver!

Noram International AB:s flytt till den nya lokalen ses som ett led i bolagets expansion och inflyttning i den fina kontorslokalen kommer att ske 1 juni.

 ”Vi ser verkligen att den nya lokalen är väl anpassad för våra behov”, kommenterar Andreas Gunnergren, VD för Noram International AB, inför flytten.

Noram International AB är dotterbolag till Noram Group som erbjuder produkter och tjänster inom processindustrin med fokus på kvalitet, säkerhet och miljö. Med sina medarbetares omfattande erfarenhet av konstruktion, projektledning och insikt i kundernas krav är Noram International den ideala partnern för att genomföra projekt.

Noram Groups huvudkontor ligger i Vancouver, Kanada. Sveriges tre affärsområden fokuseras på svavelsyra, svaveldioxid samt papper & massa. Affärsstrategin bygger på långsiktiga kundrelationer som skapas genom samarbete och förtroende.

Letar du lokal? Här finns mer att välja på: https://palmungmellin.se/lokaler