23 april 2024

Sex nyinflyttningar hos Palmung Mellin Fastigheter under april-maj!

Dela nyhet

Sex nyinflyttningar hos Palmung Mellin Fastigheter under april-maj!

Palmung Mellin Fastigheter välkomnar våra nya hyresgäster som redan flyttat in eller som kommer att flytta in till oss i nya lokaler under april och maj månad!

Skyltpoolen tillträdde sin kombilokal på Marieholmsgatan 52 om 289 kvm i april. Skyltpoolen är en rikstäckande leverantör av skyltar och skyltsystem för interiör samt exteriör skyltning.

ACT Logimark Sverige kommer att flytta in i sin renoverade lokal med kontor och lager om 241 kvm på Tuvevägen 39 den 1 maj. Logimarks huvudverksamhet ligger inom industriell märkutrustning så som bläckstråleskrivare, lasermärkare, etiketteringsmaskiner och etikettskrivare, termo- och termotransferprintrar och alla förbrukningstillbehör som bläck, solvent, färgband och etiketter.

Gikon Säkerhetsteknik AB flyttar också in på Tuvevägen 29 den 1 maj. För dem handlar det om en kontorslokal på 158 kvm. Företaget har stor specialistkompetens inom säkerhetsområdet på alla typer av säkerhetsprodukter, servicetjänster och förebyggande underhåll. Det grundar sig i lång erfarenhet från säkerhetsbranschen där ägare och medarbetare varit verksamma i över hundra år tillsammans.

I övrigt har Arva Trading och L.A. Technology flyttat in på vårt kontorshotell på Hulda Lindgrens gata 8. Webmarket Auktioner Sverige kommer också att flytta in denna vecka.

 Varmt välkomna till oss!

 Vill ni också flytta in till oss? Här finns mer att välja på: https://www.palmungmellin.se/hyr-lediga-lokaler-i-goteborg