13 april 2023

Status Automation ny hyresgäst på Gruvgatan 35 i Södra Änggården!

Dela nyhet

Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat ett hyresavtal avseende 394 kvm kontor på Gruvgatan 35 i Södra Änggården. Vi välkomnar Status Automation AB som ny hyresgäst hos oss och ser fram emot ett gott samarbete framöver!

Vi inleder nu arbetet med lokalanpassningar och inflyttning i den renoverade lokalen kommer att ske 1 juni.

Status Automation grundades 2016 och är ett teknikföretag inom industriell el-, automation samt IT lösningar. Projekten sker på både nationell och internationell nivå inom ett flertal branscher såsom tillverkningsindustrin, bilindustrin och livsmedelsindustrin.

Tanken bakom Status Automation är att förena ingenjörer med många års erfarenhet för att kunna erbjuda de bästa lösningarna och trygga driftsättningar till kunderna.

 Bolagets lösningar baseras på mångåriga erfarenheter och är alltid skräddarsydda för att passa kunden. Oftast har kunden en egen standard som man anpassar sig efter, vilket kan gälla allt ifrån komponentval till konstruktionslösningar.

I de fall där kunden förlitar sig på val och standarder så har Status Automation etablerade samarbeten med olika leverantörer för att snabbt och tillförlitligt kunna leverera spetskompetens inom alla tänkbara områden.

Letar du lokal? Här finns mer att välja på: https://palmungmellin.se/lokaler