15 september 2023

Teknikintresserad fastighetsskötare sökes!

Dela nyhet

Teknikintresserad fastighetsskötare sökes!

Palmung Mellin Fastigheter söker nu ytterligare en teknikintresserad fastighetsskötare till vårt bestånd av kommersiella fastigheter i strategiskt valda områden runt Göteborg.

Är du en teknikintresserad fastighetsskötare som vill arbeta i en bred och varierad roll på ett familjärt fastighetsbolag? Toppen - då har vi rollen för dig!

Vill du vara en del av ett företag där du får utforska en spännande och mångsidig roll? Hos oss sätter vi våra medarbetare i fokus och välkomnar dina idéer och initiativ. Här tror vi starkt på att det inte finns några dumma frågor – bara möjligheter att lära och utvecklas!

Om rollen

Som fastighetsskötare hos Palmung Mellin Fastigheter kommer du att vara en viktig del av företagets ansikte utåt. Här erbjuds du en spännande och mångsidig roll i ett företag som värdesätter medarbetarna högt.

Vårt fastighetsbestånd omfattar kommersiella fastigheter i Göteborgsregionen. I din roll kommer du att självständigt planera och organisera en rad olika arbetsuppgifter inom fastighetsskötsel.

Arbetsuppgifter i urval:

Fastighetsunderhåll: Du är ansvarig för att se till att våra fastigheter är i ett välkomnande och utmärkt skick. Detta inkluderar att planera och genomföra regelbundet underhåll.

Felanmälningshantering: Du kommer att vara huvudkontakten för hyresgästernas felanmälningar och ansvara för att ta emot, dokumentera och prioritera dem. Ditt mål är att säkerställa att problemen hanteras effektivt och att hyresgästerna är nöjda med vår service.

Rondering: Regelbundna ronderingar i våra fastigheter är viktiga för att upptäcka eventuella problem i tid och säkerställa en trygg och säker miljö för hyresgästerna.

Grönyteskötsel: Du ser till att våra grönytor är välskötta och attraktiva.

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på en stabil arbetsplats med attraktiva förmåner. När du blir en del av vårt företag kommer du att uppleva vår välkomnande och inkluderande företagskultur, där vi prioriterar och stöder våra medarbetares utveckling och välbefinnande. Vår vision sträcker sig långt framåt i tiden, och vi ser fram emot att ha dig med oss som en värdefull kollega under många år framöver.

Känner du igen dig i nedan?

För att framgångsrikt axla denna roll bör du ha erfarenhet inom liknande arbetsområden. Vi sätter stort värde på egenskaper som god social kompetens, en stark initiativförmåga samt ett genuint intresse för teknik och hög kundnöjdhet. Din arbetsdag kommer huvudsakligen att vara självständig, men det kan också förekomma samarbete med kollegor. Därför är det viktigt att du trivs och är bekväm med både att arbeta enskilt och att samarbeta i grupp.

Du har en naturlig fallenhet för strukturerat arbete och är både noggrann och ordningsam. Din arbetsdag omfattar såväl schemalagda uppgifter som hantering av oväntade felanmälningar, vilket betonar vikten av din flexibilitet och din prestigelösa inställning.

Ansökan

Vid denna rekrytering samarbetar Palmung Mellin Fastigheter med Croisette Human Capital som tillsätter kompetens inom fastighetsbranschen. För oss är det av stor vikt att du som kandidat känner dig inkluderad och trygg under hela rekryteringsprocessen. Vi arbetar därför hårt för att hålla dig uppdaterad så långt det bara är möjligt.

Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Ida Nylén på ida.nylen@croisette.se

https://karriar.croisette.se/jobs/3148402-teknikintresserad-fastighetsskotare-till-palmung-mellin-fastigheter