Kontorshotell

Kontorshotellet Cogito

Kontorshotell i Högsbo- Göteborg

Välkommen till vårt trevliga kontorshotell i Högsbo. Palmung Mellin erbjuder prisvärda kontorslokaler i ljus och fräsch miljö, med tillgång till gemensamhetsytor, konferensrum och lounge/mötesrum

Snabbfakta

  • Område
    Högsbo
  • Adress
    Hulda Lindgrens gata 8
  • Area
    10-31 kvm

Lokalbeskrivning

Palmung Mellin Fastigheter erbjuder prisvärda kontorsrum i Högsbo med ljus och fräsch miljö. Få alla fördelarna med ett större kontor! Från 3 490 kr/månad per rum.

I kontorshotellet Cogito kan du hyra kontor på 10-31 kvm med tillgång till gemensamhetsytor, konferensrum och lounge/mötesrum. Det finns även möjlighet att hyra förråd.

Lokalerna har god inomhusmiljö (kyld tilluft). Du som hyr kontorsplats här har också tillgång till kök, kaffemaskin med the och choklad, pausrum, WC och duschar samt möjlighet till uppkoppling via bredband. 

Närservice

Här finns flera populära lunchrestauranger, nära till köpcentrum och service samt väl fungerande kollektivtrafik.

Är du intresserad av att hyra en kontorsplats här? Kontakta oss för mer information, priser och visning på plats!

Område

Högsbo är ett av Göteborgs mest företagstäta områden och ligger strategiskt placerat intill Dag Hammarskjöldsleden, där man tar sig snabbt in till centrum. I nära anslutning finns även Söderleden som knyter an till E6 samt centrum och Hisingen.

Parkering

Parkering på fastigheten ingår och plats i varmgarage finns att hyra i byggnadens källarplan. Cykelparkering finns såväl utomhus som i garage.

Kommunikation

Busshållplats finns inom kort promenadavstånd på Amalia Jönssons gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där många spårvagnar och bussar stannar

Kontaktperson

Erik PalmungUthyrning- och marknad
Kontakta mig

Bifogade filer

Karta

Kontakta oss så berättar vi mer

Hos oss hittar du lokaler, kontor och lager att hyra i Göteborg. Kontakta gärna oss för att diskutera Ert lokalbehov.

Intresseanmälan

Kontakta oss så berättar vi mer

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för mer information.