lediga lokaler

Hitta lediga lokaler i Göteborg

Hos oss kan du hitta kontor, lager och verksamhetslokaler att hyra i Göteborgsområdet. Vi finns i områden som Högsbo, Marieholm, Hisingen Mölndal och Kungälv. Kontakta gärna oss för att diskutera ert lokalbehov!

Typ av lokal
Alla lokaler
Välj område
Alla områden
Hittade: 19 lediga lokaler
Visa objekt i lista
Visa objekt på karta
Kontor, Kombilokal, Lager, 003 m²Gruvgatan 35, 300 kvm kontor/lagerVäldigt fin kombilokal i markplan med kontor/lager på totalt 300 kvm som ligger i en representativ byggnad. Lokalen renoverades från grunden för några år sedan och har ett väldigt fint skick.
Kombilokal, Marieholm - 1925 m²Marieholmsgatan 54, 1925 kvm kombilokalRymlig och trevlig kombilokal med en kontorsdel som kommer att totalrenoveras. Kontoret är ljust med mycket fönster och älvutsikt åt två håll. Entréer finns från två separata trapphus med hiss. Lagerytan har en öppen planlösning med renoverade ytskikt och med portar i markplan. Kontorsdelen är ca 1 117 kvm och lagerdelen ca 808 kvm.
Kontor, Marieholm - 160 m²Marieholmsgatan 54, 160 kvm kontorLjus kontorslokal högt upp i byggnaden med fönster i tre väderstreck samt utsikt mot älven från samtliga kontorsrum!
Kontor, Högsbo - 190 m²Gruvgatan 39, 190 kvm kontorTrevlig kontorslokal i en fin byggnad med bra läge vid Änggårdsbergen. Goda parkeringsmöjligheter utomhus, varav 36 elbilsplatser, finns på fastigheten. Parkering i varmgarage finns att hyra i grannfastigheten.
Kontor, Högsbo - 580 m²Hulda Lindgrens gata 8, 580 kvm kontorModern och öppen kontorslokal på 580 kvadratmeter. En blandning av kontorsrum och öppna kontorsytor skapar en luftig känsla i lokalen och möjlighet till många arbetsplatser.
Kontor, Marieholm - 180 m²Marieholmsgatan 54, 180 kvm kontorLjus och fin kontorslokal med fönster i tre väderstreck samt utsikt mot älven! Ytan är fördelad på tre enskilda kontorsrum, en öppen yta med kontorslandskap, konferensrum, förråd, pausrum/kök och två WC varav ett med dusch.
Kontor, Högsbo - 239 m²Victor Hasselblads gata 9, 239 kvm kontorTrevlig kontorslokal i en fin byggnad med bra läge. Fastigheten har bra exponering mot Victor Hasselblads gata som är en huvudgata i Högsbo. Byggnaden är representativ och fräsch där fasad och trapphus genomgått en omfattande renovering.
Kontor, Högsbo - 393 m²Gruvgatan 35, 393 kvm kontorsytorTrevligt kontor på 393 kvm i en representativ byggnad som angränsar till Änggårdsbergen. Lokalen ligger högst upp i byggnaden i ett fritt läge med utsikt.
Kontor, Högsbo - 409 m²Gruvgatan 35, 409 kvm kontorLokalen ligger på plan tre av fyra med fint ljusinsläpp från tre håll. Ytan fördelar sig på 13 kontorsrum, konferensrum, 3 förråd, kapprum, 2 WC, varav ett med dusch, samt pausrum med kök.
Kontor, Högsbo - 802 m²Gruvgatan 35, 802 kvm kontorTrevlig kontorslokal i två plan på totalt 802 kvm i en representativ byggnad som angränsar till Änggårdsbergen. Lokalen ligger på de två högsta våningarna i byggnaden i ett fritt läge med utsikt.
Kontor, Högsbo - 270 m²Gruvgatan 35, 270 kvm kontorFint kontor i en representativ byggnad som angränsar till Änggårdsbergen. Lokalen har en trevlig angränsande ljusgård och det finns möjlighet att hyra förråd i markplan.
Kombilokal, Lager, Hisingen - 650 m²Tuvevägen 37, 650 kvm lager-/utställningslokalStor och öppen utställnings-/lageryta med mindre kontorsdel, kök/pausrum och toaletter med dusch. Lokalen har skyltläge mot Tuvevägen, har bra kommunikationsmöjligheter till de stora trafiklederna samt har en närliggande busshållplats.
Kontorshotell, Högsbo - 10-25 m²Hulda Lindgrens gata 8, kontorshotell med rum på 10-20 kvmPalmung Mellin Fastigheter erbjuder prisvärda kontorsrum i Högsbo med ljus och fräsch miljö. Få alla fördelarna med ett större kontor! Från 3 390 kr/månad per rum.
Kontor, Högsbo - 170 m²Hulda Lindgrens gata 8, 170 kvm kontorVäldisponerad kontorslokal om 170 kvm på våning två i byggnaden (som har hiss). Längs fasaden och fönsterbandet finns fem kontorsrum i varierande storlek, där det i tre av rummen finns möjlighet till flera arbetsplatser.
Kombilokal, Marieholm - 614 m²Marieholmsgatan 54, 614 kvm kombilokalTrevlig kombilokal med en kontorsdel som kommer att totalrenoveras. Kontoret är ljust med mycket fönster och lagret har en öppen planlösning med portar i markplan. Kontorsdelen är ca 320 kvm och lagerdelen 294 kvm.
Kontor, Hisingen - 190 m²Gustaf Dalénsgatan 19, kontor på 190 kvmHelt nyrenoverad kontorslokal på 190 kvm med mycket bra läge vid Backaplan. Busshållplatsen Swedenborgsplatsen ligger endast några meter från fastigheten.
Kombilokal, Kontor, Hisingen - 285 m²Tuvevägen 39, kontor/förråd på 285 kvmLokal i markplan med kontor, förråd, personalutrymmen som kök/pausrum och tre toaletter (varav två HWC). Denna lokal har även en helt öppen yta på 80 kvm och tillgång till altan mot skogen på baksidan. Det finns gott om parkeringsplatser utanför lokalen.
Kombilokal, Kontor, Hisingen - 199 m²Tuvevägen 39, kontor/förråd på 199 kvmLokal i markplan med kontor, förråd, personalutrymmen som kök/pausrum och två toaletter (varav ett HWC) samt dusch. Tillgänglighetsanpassad med automatisk dörröppnare. Möjlighet till dubbeldörr in till lokalen för godshantering.
Kombilokal, Kontor, Hisingen - 660 m²Tuvevägen 39, kontor/kombilokal på 660 kvmHandikappanpassad lokal i markplan med kontor, förråd, personalutrymmen som kök/pausrum och ett flertal toaletter (varav fyra HWC) och duschar. Lokalen har även en helt öppen yta på 80 kvm och altan mot skogen på baksidan. Det finns gott om parkeringsplatser utanför lokalen.