Kontor 270 kvm, Gruvgatan 35

Fint kontor med angränsning till Änggårdsbergen

Fint kontor i en representativ byggnad som angränsar till Änggårdsbergen. Lokalen har en trevlig angränsande ljusgård.

Snabbfakta

 • Område
  Högsbo
 • Adress
  Gruvgatan 35
  • Lokaltyp
   Kontor
 • Area
  270 kvm

Lokalbeskrivning

Trevligt kontor på 270 kvm i en representativ byggnad som angränsar till Änggårdsbergen. Lokalen har en fin angränsande ljusgård.

Ytan består av en blandning av kontorslandskap, separata kontorsrum, varav några är extra stora, samt konferensrum. Det finns även förråd, städ, WC samt WC/dusch.

Lokalen nås genom trapphus som har hiss och som även går att ansluta direkt ned till byggnadens varmparkeringsgarage i källarplan, där det också finns möjligheter att ladda bilar.

Angränsande, med direkt anslutning från köket, finns den gemensamma ljusgården som går att använda till fikapauser, utställningar och events för hyresgästerna. Länk till digital rundvandring:

https://rundvandring.kasa360.se/Gruvgatan35

Område

Högt beläget och angränsande till naturområdet Änggårdsbergen, är läget nära såväl till centrala Göteborg som till de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Köpcentrum 421 samt Linnéplatsen ligger på två respektive tre kilometers avstånd.

Precis bredvid fastigheten ligger Träningsverkets gym (där våra hyresgäster har 15 % rabatt) och entrén till Änggårdsbergen. På kort gångavstånd finns flera lunchrestauranger.

Parkering

Garageplatser samt goda parkeringsmöjligheter, varav 36 elbilsplatser, finns på fastigheten. Cykelparkering finns i garage samt utanför byggnaden.

Kommunikation

Busshållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Kollektivtrafiken går via den närliggande knutpunkten Marklandsgatan där alla bussar och spårvagnar i området stannar.

Kontaktperson

Erik PalmungUthyrning- och marknad
Kontakta mig

Bifogade filer

Karta

Liknande lokaler

Visa alla lokaler

Vi har tyvärr inga lokaler i denna kategori.