Kontor 580 kvm, Hulda Lindgrens gata 8

Modern kontorslokal i Västra Frölunda

Modern och öppen kontorslokal på 580 kvadratmeter. En blandning av kontorsrum och öppna kontorsytor skapar en luftig känsla i lokalen och möjlighet till många arbetsplatser.

Snabbfakta

 • Område
  Högsbo
 • Adress
  Hulda Lindgrens gata 8 421 31 Västra Frölunda
  • Lokaltyp
   Kontor
 • Area
  580 kvm

Lokalbeskrivning

Modern och öppen kontorslokal på 580 kvadratmeter. En blandning av kontorsrum och öppna kontorsytor skapar en luftig känsla i lokalen och möjlighet till många arbetsplatser.

Lokalen har reception, flertalet öppna kontorsytor, konferensrum och en stor trevlig pausyta med kök. Det finns även förrådsutrymmen och ytorna är välförsörjda med toaletter och dusch.

Gott om fönster bidrar till bra ljus inom kontorsytorna och genomgående textilgolv i hela lokalen gör att ljudnivån blir behaglig. Lokalen har tillgång till fiber och klimatet är trivsamt med kyld tilluft.

Det finns möjlighet att hyra garageplatser i byggnadens varmgarage, där hissen tar dig hela vägen upp till lokalen. Det finns även P-platser, varav 14 platser med elbilsladdning, att tillgå på gårdsytorna utanför byggnaden.

Område

Högsbo är centralt beläget i Göteborg med närhet till Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden.

Det finns stor variation av lunchrestauranger och närheten till köpcentrum 421 ger stort utbud av butiker och övrig service.

Parkering

Parkering för hyresgästerna finns på fastigheten. Varmgarageplatser finns att hyra i källarplan. Cykelparkering finns i garage samt utanför byggnaden.

Kommunikation

Busshållplats finns på Amalia Jönssons gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området.

Kontaktperson

Erik PalmungUthyrning- och marknad
Kontakta mig

Bifogade filer

Karta

Liknande lokaler

Visa alla lokaler

Vi har tyvärr inga lokaler i denna kategori.