26 juni 2024

WattNord Installation expanderar och flyttar till Marieholmsgatan 54!

Dela nyhet

WattNord Installation expanderar och flyttar till Marieholmsgatan 54!

WattNord Installation expanderar hos Palmung Mellin Fastigheter och flyttar till Marieholmsgatan 54!

Palmung Mellin Fastigheter och WattNord tecknade nyss hyresavtal avseende en renoverad kombilokal med lager och kontor om totalt 614 kvm på Marieholmsgatan 54. WattNord lämnar samtidigt ett kontor/lager på totalt 300 kvm på Gruvgatan 35, eftersom verksamheten vuxit kraftigt sedan de flyttade in i lokalen.

Ombyggnadsarbetet är i gång och lagerytan tillträds redan i juli. Kontorsdelen kommer att helrenoveras och har inflyttning till hösten. Fastigheten genomgår stora förändringar med fasadbyte, fönsterbyte, nytt ventilationssystem, takomläggning mm. och har under våren också miljöklassats. Vi tackar WattNord för förtroendet och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete framöver!

WattNord är ett komplett solcellsföretag som hjälper kunderna att hitta de lösningar som passar bäst. Solenergi är ett utmärkt elförsörjningssätt oavsett om det handlar om företag eller privatpersoner. Branschen är växande, man ser möjligheten i det gröna alternativet och man strävar efter en mer hållbar framtid. WattNord finns där för dig med ovärderlig kunskap och erfarenhet; hela vägen från offert till slutinstallation.

Teamet på WattNord består av projektledare, energiingenjörer, montörer, snickare och elektriker med flera års erfarenhet inom branschen.

Letar du lokal? Här finns mer att välja på: https://palmungmellin.se/lokaler